Helhedsorienteret udredning og behandlingstilbud

Helhedsorienteret behandlingsfokus.

Udredning og Behandling

Præmature, Hospitalsindlagte, tidlige Traumer, Sensitivt nervesystem, påvirket Trivsel, Adfærd- og Udviklingsforstyrrelser.

Vores klinikken er en specialiseret vidensklinik der tilbyder udredning  og behandling til børn der er:  præmature født, tidligere hospitalsindlagte, og børn der i det hele taget ikke trives som de bør. Børn der har oplevet meget tidlige traumer og har trivselsproblemer er klinikkens spidskompetance. Klinikken høre under Den Private Børne-Familie Klinik. Klinikken tilbyder udredende samtaler med fokus på en helhedsorienteret behandlingintervention.

Klinikken er en faglig-og teoretisk  funderet vidensklinik og behandlings klinik der tilbyder specialiseret rådgivning, vejledning samt udredning  og behandling til børn og familier. Vi gør meget ud af at de fagpersoner der rådgiver vores familier ikke kun har egne personlige oplevelseserfaringer men at de også er fagligt klædt på via en sundhedsfaglig, pædagogisk, psykologisk, pædagogisk eller anden mellemmenneskelig uddannelse.

Klinikken har specialiseret sig i at kunne tilbyde forældre et sted, hvor mange års tværfaglige erfaringer fra fagpersoner  med speciale indenfor præmature børn, børn der er ramt med traumer pga. mange hospitalsindlæggelser og børn med særlige behov på det psykiske, fysiske, sociale og sensoriske områder, der er forenet under samme tag, hvorved vi kan give kvalificerede anbefalinger og anvisninger på hvordan vi hjælper lige netop dit barn og jer videre til en god trivsel.

Vi tilbyder udredende samtaler  hvor vi ud fra din/dit barns historie ville kunne lave en handlingsplan for videre behandling, støtte og hjælp.

Ud over klinikkens egne terapeutiske behandlingstilbud, da indvolvere vi relevante faggrupper i samarbejde med jeres ønsker og behov.

Klinikkens fagpersoner favner, børnesygeplejersker, pædagog, psykoterapeuter,  neuropsykolog, børnepsykiater, mindfullness-instruktør, Theraplay-terapeut

Nedenfor kan du læse mere detaljeret om klinikkens tilbud og fagpersoner der er i Klinik Tedra samt vores eksterne samarbejdspartner.

Udredning og behandlings tilbud

Online training

Klinik Tedra tilbyder en udredende samtale med jer forældre sammen med  vores rådgivende fagpersoner. Efter den udredende samtale tilbydes en opfølgende samtale hvor vores anbefalinger og kort skriftlig handleplan fremlægges og forklares. Herefter aftales det videre forløb.

Pris for en udredende samtale; 800 kr.

Tedra´s ydelser er til de præmature børn, hospitalsindlagte børn, børn der er sansesarte/sensitive, stresset nervesystem og traumer, familietilbud til tidlig hjemmeophold og forældregruppeterapi samt foredrag/kurser. 

 

Ønskes en mere uddybende rapport efter den udredende kan denne tilkøbes for 800. DKK.

Ved behov kan der tilbydes at en pædagogisk konsulent eller familie-psykoterapeut deltager i hjemmet/institution/skole for vejledning og rådgivning. (Her beregnes der kørepenge efter statens takster.)

Du kan læse mere om vores konsulenter nedenunder.

Præmature og syge nyfødte børn

Baby

Hospitalsindlagte børn.

Christoffer-2 002

Sansesarte/ sensitive i nervesystemet

Child punishment

Børn der ikke trives.

image

Tidligt hjemmeophold og barselshjælp.

image

Præmature og nyfødte.

Forældregrupper

IMG_0276

 

Klinikken etablerer løbende grupper for forældre og børn. Vi har stor glæde og erfaring med skilsmissebørn, kvinder med efterfødselsreaktioner og børn med seperationsangst. Nye voksen hold starter i oktober måned 2016. Foredrag for forældre eller pårørende efter behov.

Nyt tilbud etablere i efteråret : Børnegrupper med søskende til præmature børn og handicappede børn. 

 NYT     NYT     NYT     NYT I KLINIKKEN !!!

Kvindegruppe til børn der er født for tidligt.

Mød andre forældre til børn der er for tidlig fødte. 3 timer en gang om måneden får du mulighed for at være sammen med andre forældre i samme situation som dig.

Du skal ikke tilmelde dig en fast antal gange. Du skal bruge 3 timer/måneden. Du skal ikke åbne dit eget hjem til for at samles med ligesindende. Og stå med oprydningen bagefter.
Den Private Børne-Familie Klink tilbyder at deltage den første time og evt komme med et oplæg eller svare på spørgsmål.
De næste to timer  bliver jeres eget forum hvor i selv kan bestemme indhold og form. Klinikken  stiller kaffe, te og vand  til rådighed. Hvis i har sukkertrang så er i velkommen til atskiftes til at bage en kage.
Det vil kun koste jer 50 kr /gang /person for altsammen, dvs. oplæg, kaffe og te,lokaler mm.

Kontakt klinikken tlf: 20997615 hvis i kunne have lyst til at være en del af tilbuddet.
I får en friaften sammen med andre kvinder og i skal så ikke ligge eget hus til.