Psykoterapeutisk Klinik.

I vores Psykoterapeutisk klinik tilbydes der terapi-samtaler-rådgivning til børn,unge og voksne.

Måske har du i kortere eller længere tid gået og overvejet at du/dit barn/familie har brug for hjælp/afklaring på nogle problemer i dit/jeres liv. Måske står du/dit barn  i en akut krise og har besluttet eller er blevet anbefalet af andre at du/dit barn kunne have brug for hjælp og støtte i den aktuelle situation. Måske har jeres familie været udfordret med samlivs- problemer, sygdom eller længervarende stressbelastninger der påvirker familiens trivsel generelt. Hvad end du har brug for kan vi sammen finde den terapiform du har brug for, eller du har måske allerede bestemt dig.
Læs mere om vores tilbud og kontakt os, så finder vi ud af at hjælpe dig/jer.

Terapi/samtaler

image

Tekst kommer snart.

Rådgivning.

Man with question

Tekst kommer snart.

Terapi til børn/ unge er ofte meget forskelligt fra terapi med voksne. Klinikken bruger forskellige metoder der giver mening for den enkelte. 

Børn og Unge

kids on grass

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Familier.

Young family looking upset among boxes

Familieterapi er samtaler om familiens trivsel/dialog/samspil eller efterspil i skilsmisse situationer. Hvis der er mistrivsel i familien eller i ligger i åben krig efter en skilsmissen, kan familieterapi være en hjælp til at få øje på eget ansvar og rolle i konflikten. For at i kan opnå en mere konstruktiv kontakt/ dialog mellem jer voksne, så børnene og i i selv får det bedre.

Min erfaring er at børnene lider under misstemninger der ligger mellem mor og far. Børn reagere med symptomer og kan ofte skulle bære de voksnes ansvar på sig.

I terapierne deltager børnene i det omfang de selv har lyst til og der er mulighed for at de kan trække sig væk og sidde og lege eller lave andre ting på sidelinjen.Det er forældrene der i fællesskab skal tage ansvaret for familiens trivsel på sig.

§54 Støtteperson.

Dad and daughter in quarrel

 

 

Til dig hvis barn er eller skal anbringes. Du har ret til en støtteperson efter Servicelovens § 54.

Lige nu sidder du måske og læser dette fordi der netop med eller uden dit samtykke, er blevet besluttet at dit barn skal anbringes i en plejefamilie, på et opholdssted eller lignende. Måske er du så desperat og ulykkelig at du ikke ved hvad du skal gøre af dig selv. En støtteperson vil kunne hjælpe dig og tale med dig.