Om Laugaard-Jacobsen

“Laugaard-Jacobsen”

Den Private Børne-Familie Klinik ” Laugaard-Jacobsen” er en integreret familie-psykoterapeutisk klinik samt videns klinik for præmature børn, hospitaliserede børn og børn med særlige behov. Klinikken blev født i år 2009 og har siden udviklet sig større og mere helhedsorienteret i behandlingsindsatsen.

Behandlling af børn og unge der er tidligt traumatiseret grundet en svært start på livet, traumer  eller svære livsvilkår er vores kerneydelser. Den nybagte familie og forældre med efterfødselsreaktioner er en kerneydelse hos os. 

Vi henvender os til

Vi henvender os til børn,unge og familier med behov for hjælp til at løse trivselsproblemer i hverdagen. Vi tilbyder terapi, udredende samtaler og behandling.
Klinikkens klienter er især Præmature børn, nyfødte,småbørn, større børn, børn med særlige behov, børn og unge med et sensitivt sensorisk nervesystem, børn der har oplevet vold og traumer, skilsmisse børn,maveproblemer, selvværd, tisse og afføringsproblemer, sex-overgreb på børn, børn der er adopteret eller børn der er anbragt udenfor hjemmet.

 

 

Profil

IMG_4920
Jeg hedder Hanne Laugaard-Jacobsen. Jeg er privatpraktiserende familie-psykoterapeut og oprettede Den Private Børne-Familie Klinik i 2009. Min mand Hans Christian er børnelæge med speciale i neurologi. Han er faglig konsulent og sparringspartner i klinikken.
Mit arbejdsområde er hovedsagligt med  børn, unge og familier. Tidlige traumatiske oplevelser eller svære livsbetingelser er en af mine spidskompetencer. 
Sundhed og trivsel hos børn er et meget stort interesse område for mig.  De præmature børn og syge nyfødte samt større børn har jeg en specialviden om, idet jeg igennem 20 år har arbejdet på neonatalafdelingen på Aalborg Universitetshospital. Større børn har jeg i lange perioder arbejdet med såvel i sygehusregi men også i kommunalt regi bla. inde for flygtningeområdet. 

Jeg er medlem af Psykoterapeutforening og arbejder efter deres etiske retningslinjer

.logo-psykoterapeut-4 MPF, medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Har du brug for ydeligere information om hvad vi kan tilbyde, da send en mail eller kontakt mig på min telefon.
Tlf: nr: 20997615.
Mit CV kan i læse ved at trykke på læs mere.

Her bor vi.

image
Klinikken har en central beliggenhed i centrum af Aalborg midtby. Tæt på butikker og cafeer.
Vores afstand til bus/banegården er ca. 200 m. Der er parkeringspladser udenfor klinikken.
Vi bor Ågade 15.st. 9000 Aalborg.
Vi ser frem til at tage imod dig.